Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.


Hogyan tanuljon Gyermeke
gyorsan és egyszerűen?


A Tantaki oktatóprogramok segítségével könnyedén
és játékosan sajátíthatja el Gyermeke a tananyagot és garantáltan  
  jó eredményekkel tér majd haza!


Egyszerű, mindenki számára érthető magyarázatok
Sok-sok példa és ábra
Változatos feladatok minden témakörben

Válassza ki Gyereme számára a megfelelő oktatócsomagot:


(A kép csak illusztráció!)
Játék a számokkal oktatócsomag
1-2-3-4. osztályosoknak


Ebben az oktatócsomagban megtalál minden olyan oktatóprogramot, melyre Gyermekének szüksége lehet az általános iskola alsó éveiben matematikából ahhoz, hogy siekres legyen az iskolában, megszeresse a tanulást és biztos alapokkal kezdjen neki a felsőbb tagozatoknak. Egyszerű magyarázatok és játékos feladatok segítik Gyermekét a tanulásban. Nem csak az elméleti anyagrészeket sajátíthatja el gyorsan és könnyedén, de a több száz gyakorlófeladatnak köszönhetően a házi feladatok és a dolgozatok megírása sem fog gondot okozni.
 
(A kép csak illusztráció!)
Matekból Ötös Csomag
5-6-7. osztályosoknak


A Matekból Ötös Csomag tartalmazza a Matekból Ötös 5-6-7. osztályosok számára készült matematika oktatóprogramok mindegyikét. Az érthető magyarázatok és ábrák segítségével Gyermeke könnyen megértheti a szabályokat, majd begyakorolhatja azokat minden témakörben különbüző nehézségű feladatokon kersztül. Az oktatóprogramokban található tesztek segítségével meggyőződhet róla, hogy valóban mindent megtanult-e, amit az adott témakörben tudnia kell.
 
(A kép csak illusztráció!)
Nyelvtanból Ötös Csomag
8 éves kortól

A magyar nyelvtan alapjai  és a Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóanyagokból álló csomag minden évfolyamban tanuló Gyermek számára hasznos lehet. Az alapoktól kezdve a bonyolultabb nyelvtani és helyesírási szabályokig, minden megtalálható ezekben az oktatóanyagokban. Egyszerű, mindenki számára érthető magyarázatokkal, számos példával és gyakorlófeladattal tettük játékossá a magyar nyelvtan világában való barangolást.

Részletek>>


(A kép csak illusztráció!)
Okos diák Csomag
7. osztályosoknak

Az Okos diák Csomag segítségével nem lesz gondja Gyermekének a 7. osztályos tantárgyakkal, hiszen minden olyan oktatóprogramot megtalál a csomagban, melyek használatával, minden akadályt könnyen fog megoldani. Nem csak sikeres és okos, de boldog diák lesz  Gyermeke az oktatóanyagok használatával.
 


(A kép csak illusztráció!)
 Turbó Csomag
6. osztályosoknak


Magyar nyelvtan, helyesírás, matematika, fizika. Ezek azok a tantárgyak, melyek 6. évfolyamban tanuló Gyermekek számára a legnagyobb nehézséget okozzák. Könnyítse meg Ön is Gyermeke minden napjait a Turbó csomag segítségével, mely a felsorolt tantárgyak mindegyikét tartalmazza. Szemléltető ábrák, részletes magyarázatok és sok-sok feladat könnyíti meg a tanulás.


További csomagajánlatokért látogasson el a webshopunkra!
Tovább a webshopra>>