Kattints ide>>Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Hogyan tanuljon Gyermeke
gyorsan és egyszerűen?


A Tantaki oktatóprogramok segítségével könnyedén
és játékosan sajátíthatja el Gyermeke a tananyagot és garantáltan  
  jó eredményekkel tér majd haza!


Egyszerű, mindenki számára érthető magyarázatok
Sok-sok példa és ábra
Változatos feladatok minden témakörben


Válassza ki Gyereme számára a megfelelő oktatócsomagot:

(A kép csak illusztráció)
Játék a számokkal oktatócsomag
1-2-3-4. osztályosoknakEbben az oktatócsomagban megtalál minden olyan oktatóprogramot, melyre Gyermekének szüksége lehet az általános iskola alsó éveiben matematikából ahhoz, hogy siekres legyen az iskolában, megszeresse a tanulást és biztos alapokkal kezdjen neki a felsőbb tagozatoknak. Egyszerű magyarázatok és játékos feladatok segítik Gyermekét a tanulásban. Nem csak az elméleti anyagrészeket sajátíthatja el gyorsan és könnyedén, de a több száz gyakorlófeladatnak köszönhetően a házi feladatok és a dolgozatok megírása sem fog gondot okozni.
 
(A kép csak illusztráció)

 

Matekból Ötös Csomag
5-6-7. osztályosoknakA Matekból Ötös Csomag tartalmazza a Matekból Ötös 5-6-7. osztályosok számára készült matematika oktatóprogramok mindegyikét. Az érthető magyarázatok és ábrák segítségével Gyermeke könnyen megértheti a szabályokat, majd begyakorolhatja azokat minden témakörben különbüző nehézségű feladatokon kersztül. A DVD-ken található tesztek segítségével meggyőződhet róla, hogy valóban mindent megtanult-e, amit az adott témakörben tudnia kell.
 

(A kép csak illusztráció)

 

Nyelvtanból Ötös Csomag

8 éves kortól


A magyar nyelvtan alapjai  és a Tanulj meg Te is helyesen írni DVD-kből álló csomag minden évfolyamban tanuló Gyermek számára hasznos lehet. Az alapoktól kezdve a bonyolultabb nyelvtani és helyesírási szabályokig, minden megtalálható a DVD-ken. Egyszerű, mindenki számára érthető magyarázatokkal, számos példával és gyakorlófeladattal tettük játékossá a magyar nyelvtan világában való barangolást.

Részletek>>


 


(A kép csak illusztráció)
 

Okos diák Csomag

7. osztályosoknak

Az Okos diák Csomag segítségével nem lesz gondja Gyermekének a
7. osztályos tantárgyakkal, hiszen minden olyan oktatóprogramot megtalál a csomagban, melyek használatával, minden akadályt könnyen fog megoldani. Nem csak sikeres és okos, de boldog diák lesz  Gyermeke a DVD-k használatával.
 

 


(A kép csak illusztráció)
 

 Turbó Csomag
6. osztályosoknak


Magyar nyelvtan, helyesírás, matematika, fizika. Ezek azok a tantárgyak, melyek 6. évfolyamban tanuló Gyermekek számára a legnagyobb nehézséget okozzák. Könnyítse meg Ön is Gyermeke minden napjait a Turbó csomag segítségével, mely a felsorolt tantárgyak mindegyikét tartalmazza. Szemléltető ábrák, részletes magyarázatok és sok-sok feladat könnyíti meg a tanulás. 


(A kép csak illusztráció) 
Fizikából Ötös oktatócsomag
6-7-8. osztályosoknak

Az oktatócsomag tartalmazza a Tantaki eddig megjelent fizika oktató DVD-it. Ezentúl nem lesz gondja a felső osztályos gyermekednek a fizika tanulással, hiszen ebben a csomagban benne van minden, amivel gyermeked sikerélményeket és jobbnál jobb jegyeket szerezhet fizika órán!